Üniversite öğrenci kimlik kartı

Üniversite öğrenci kimlik kartı nasıl alınır?

Kimlik Kartının Alınması Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan yeni öğrenci kimlik kartı nüfus cüzdanı/ehliyet/pasaport vb. belge ibraz ederek öğrencinin kendisi tarafından başvurularak ilgili akademik birimden alınır.

Öğrenci Kimlik Kartı zorunlu mu?

Üniversite kampusuna giriş, öğrenci kimlik kartları ile yapılmaktadır. … Bu nedenle öğrenci kimlik kartınızı sürekli yanınızda bulundurunuz. Ayrıca, Öğrenci kimlik Kartlarının, derslerde gerektiğinde, sınavlarda ise zorunlu olarak gösterilmesi gerekmektedir. Öğrenci Kimlik Kartı olmayanlar sınavlara alınmaz.

Öğrenci kartımı nereden alabilirim?

İsterseniz internet üzerinden online olarak ya da İstanbulkart Başvuru Merkezlerine bireysel olarak başvurarak kartınızı temin edebilirsiniz. İnternet üzerinden online öğrenci akbili başvurusu yapmak için https://bireysel.istanbulkart. istanbul/ adresine girerek kayıt olmanız gerekiyor.

Öğrenci kimlik kartı ne zaman alınır?

GENEL BİLGİLER. Öğrencilere kimlik kartları üniversiteye kayıtlarından sonra verilir ve bu kimlikler öğrenci programa kayıtlı olduğu sürece geçerlidir. Her yıl, akademik yılı belirten ve ücretsiz olarak sunulan akademik yıl pulu kimlik kartlarına yapıştırılır.

Öğrenci kimliği için neler gerekli?

Kart tesliminde istenen belgeler:

  • Üniversite öğrencileri için; öğrenci kimlik kartında dönem (2015-2016) belirtilmiş ise öğrenci kimlik kartı aslı ve fotokopisi, belirtilmemiş ise öğrenci belgesi aslı.
  • İlköğretim ve ortaöğretim öğrencileri için; okullarından alacakları imzalı mühürlü öğrenci belgesi ASLI.

Öğrenci kartina nasil para yuklenir?

Kullanıcıların Kampüs Kartlarının kart hesabına ATM veya EFT yoluyla yaptıkları yüklemeden sonra https://kampuskartyukleme.ankara.edu.tr/ linki üzerinden TCKN ile giriş yapıp üst satırda kart bilgilerini gördükten sonra yükleme yapacağı kartının seçip ve provizyonda bekleyen işlemi yoksa, para yükle sekmesinden …

Öğrenci kimlik kartı kimlik belgesi yerine geçer mi?

Geçmez. kütük bilgilerin yazmaz. pasaport, pasavan, sürücü ehliyeti kullanabilirsin nufus cüzdanı yerine.

Category:
Alet